Hvem

Forlaget 28B er ejet af Leila Vestgaard, Andreas Fugl Thøgersen og Thomas Kristensen.

Knyttet til forlaget er forlagsmedarbejder Marianne Christensen.


Leila er bachelor i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet. Hun var i en årrække filmproducer hos Nordisk Film, har arbejdet som dramaturg på Bellevue Teatrets sommerballetter og er stiftende medlem af kunstnerkollektivet Sort Samvittighed. Har vundet Reumertprisen to gange med samme for forestillingerne Hvid magi og Tove! Tove! Tove! Tidligere redaktør på Gyldendal.  

 


Andreas er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og City University i London. Han har også en mastergrad i politik og journalistik fra Columbia University i New York City. Medforfatter og forfatter til flere bestsellerbiografier. Har desuden skrevet bøger om amerikansk kultur og om besættelsestiden. Tidligere redaktør på Gyldendal. 

 

 

 


Thomas har 30 års erfaring fra filmbranchen. Den røde tråd i hans virke er, udover glæden ved at bygge noget op, ønsket om at udvikle kreative fællesskaber. Hans virksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Spanien har serviceret flere end 500 spillefilm og tv-serier. Han er desuden medejer af Filmstationen, den tidligere flyvestation i Værløse, som nu huser et skabende miljø. 

 

 

 


Marianne har mere end 30 års erfaring fra filmbranchen. Hun har været producer, og før det produktionsleder, på et utal af spillefilm og dokumentarfilm, ligesom hun har undervist på Den Danske Filmskole. Marianne står for at producere e-bøger og lydbøger og arbejder derudover med forfatterpleje.